NOTÍCIES

PRESENTACIÓ DE TEMPORADA 20-21: TEATRE DE PRIMERA NECESSITAT

Una temporada insòlita mereix una presentació insòlita. L’equip en ple del Tantarantana ens hem convertit temporalment en youtubers per poder-vos explicar en píndoles de vídeo totes les novetats dels nostres projectes de fàbrica de creació i tota la nostra programació 20-21, on trobarem espectacles d’autores com Denise Duncan, Marta Aran o Llàtzer Garcia entre moltes altres. Preparada? llesta? Ja pots donar-li al Play!

TEATRE DE PRIMERA NECESSITAT

Ferran Murillo, director i programador de la sala, ens dona les claus de la temporada 20-21 del Teatre Tantarantana AQUÍ

NOVETATS

Què hi ha de nou aquesta temporada? El Joan Rey, tècnic de la sala, la Cris Roda i l’Alexanndra García de l’equip de comunicació, l’Andrés Santos, cap de sala, i el Victor Suáñez, co-fundador del Tantarantana ens expliquen algunes de les principals novetats d’aquesta temporada EN AQUEST VIDEO

FÀBRICA DE CREACIÓ

Des de 2017 el Teatre Tantarantana està reconegut com a Fàbrica de Creació pels diferents projectes que duem a terme. Us en fem quatre pinzellades de cadascun d’ells.

COMUNITAT 

SUPORT A LA CREACIÓ

EDUCACIÓ I CULTURA

INTERNACIONACIONALITZACIÓ

UNA PLATEA QUE SOMRIU AMB LA MIRADA

Aquesta és la imatge de la temporada, una creació de l’artista Marta Bellvehí per al Teatre Tantarantana.
En un pati de butaques amb mascareta els ulls agafen tot el protagonisme per a expressar les nostres emocions. I això és justament el teatre: les emocions de qui el mira. En paraules de la seva autora: “Un homenatge al públic. A totes aquelles espectadores que malgrat les dificultats viuen, necessiten i aposten pel teatre com una part més de l’espectacle.”

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.