NOTÍCIES

Quatre companyies en residència artística i tècnica aquesta setmana al Tantarantana

TEATRE TANTARANTANA

Els escenaris de Baixos22 i Àtic22 són durant tota la temporada territori habitat per companyies. Al llarg de la temporada, les nou companyies residents i les més de trenta que hi estrenen es fan seus els espais del Tantarantana. Però aquesta setmana s’han concetrat les energies creatives. Ni una ni dues ni tres: quatre de les companyies residents d’ enguany treballen aquests dies en els seus propers espectacles.

Produït per H.I.I.I.T, en el seu segon any dins el Projecte de suport a la creació de les companyies en residència El Cicló, es troba en plena residència tècnica. La companyia estrenarà el proper 14 d’abril el seu espectacle LA MEVA VIOLÈNCIA, una versió molt lliure de Look back in anger de John Osborne escrita i dirigida per Llàtzer Garcia.

També són en el seu segon any de residència a El Cicló i també estan a puntet d’estrenar. La companyia Obskené, sota la direcció de Judith Pujol, ultima els detalls de ELS OCELLS HO FAN, I LES BALENES I LES PUCES TAMBÉ, un espectacle familiar que des de la innata curiositat de les criatures explora com són de diferents i fascinants les relacions i la criança dins les diferents espècies d’animals.

Paradiso 99 es troba en plena residència artística. En aquest cas en procés d’investigació i muntatge, perquè estrenaran entrat el mes de maig. Paradiso 99 presentarà l’espectacle DESTINATION MOON, que, amb un ambient apocalíptic com a marc, explica el viatge a la lluna de dos germans. La peça, escrita i dirigida per Begoña Moral, és també la segona estrena de la companyia dins el Projecte de Suport a la Creació del Tantarantana.

I finalment les DRAMATURGXS DE SANTS en ple procés de creació. El seu projecte s’emmarca dins les nostres Residències de temporada, una sèrie de residències anuals que estrenem enguany i que tenen per objectiu  donar una empenta a projectes en fase de desenvolupamen. La companyia Dramaturgxs de Sants són un projecte de creació col·lectiva que va néixer pràcticament com un joc durant el confinament i que per mitjà d’aquesta residència estrenarà la propera temporada la peça d’ àudio teatre ANIMAL PRINT.

Només podem afegir que així és com més ens agrada veure els espais del Tanta: actius, vius i plens a vessar de talent, creativitat i entrega. Esperem que gaudeixin molt de la feina… i que gaudim després totes dels resultats!

 

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.