NOTÍCIES

SANT JORDI AL TANTARANTANA

“Passejar m’és imprescindible per revifar-me i per mantenir el contacte amb el món, perquè si no el sentís, no podria escriure ni mitja lletra més ni produir cap poema, per petit que fos, en vers o en prosa.”. 

Això diu Robert Walser a La Passejada (Flâneur) i també ho podem sentir en l’espectacle de la companyia INoFF, que han quedat fascinats per la figura d’aquest autor suís en llengua alemanya.  INoFF i l’autor i director Roger Vila se submergeixen en la fascinant figura Walser, un escriptor exitòs entre els seus contemporanis que va triar anar-se esvaint fins a desaparèixer.  L’espectacle, on els tres actors interpreten una dotzena de personatges per mirar d’esclarir aquest misteri, combina textos de l’autor i material original del Roger Vila i viatja per diferents gèneres i estils,  Es podrà veure fins el 2 de maig a Atic22.

                                                 

I just un dia després de Sant Jordi estrenarem ELS OCELLS HO HAN, I LES BALENES I LES PUCES TAMBÉ, de la companyia Obskené. Aquest espectacle, creat en residència dins el nostre Projecte de Suport a la Creació El Cicló, pren com a inspiració el llibre de Katharina von der Gathen i Anke Kuhl La vida amorosa dels animals (Takatuka) per descobrir, des de la innata curiositat de les criatures com són de diferents i fascinants les relacions i la criança dins les diferents espècies d’animals. Del 24 d’abril al 16 de maig a Baixos22

                                                       

I, en relació a Sant Jordi, una notícia que ens fa molta il·lusió: el 23 d’abril és el dia en que es fa la funció accessible de Produït per H.I.I.I.T dins el SIMBIÒTIC, Festival d’arts escèniques inclusives. Una oportunitat de veure LA MEVA VIOLÈNCIA de Llàtzer Garcia amb una intèrpret de llengua de signes integrada en la escena. Perquè només és teatre si és per a tothom.

                                                       

Que gaudiu dels llibres… i del teatre! Bona diada a totes!

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.