NOTÍCIES

Tantarantana rebrà el Premi de la Crítica en la categoria de Sala

L’equip del Tantarantana vol compartir amb tots vosaltres una notícia que ens fa especial il·lusió. El proper 26 de març s’entregaran els ‘XX Premis de la Crítica de les Arts Escèniques’ i ens han comunicat que Tantarantana rebrà el premi en la categoria de Sala pel projecte EL CICLÓ.

EL CICLÓ
Aquest projecte que ja s’ha convertit en tot un referent al panorama teatral de la ciutat, va ser creat pel Tantarantana fa quatre temporades. El seu objectiu és donar suport als col·lectius teatrals que treballen de forma independent i autogestionada i crear un espai de diàleg entre les diferents companyies, les companyies i la sala, i el teatre i el seu públic.

Aquesta temporada, les companyies Obskené, Cia El Martell i El Eje s’afegeixen a Cia Casa Real i Col·lectiu La Santa com a companyies residents d’EL CICLÓ. Com a les temporades anteriors, les 5 companyies comptaran amb espais d’assaig, producció executiva, acompanyament artístic i suport econòmic a la producció. Aquest treball en residència té com a objectiu  desenvolupar i presentar cinc espectacles de nova creació units per la recerca de noves maneres d’expressar la contemporaneïtat i de relacionar-se amb el públic abans, durant i després de l’espectacle.

EL CICLÓ VIATJA A COLÒMBIA
Una altra de les novetats d’aquest projecte és la trobada internacional d’autors entre els dramaturgs i dramaturgues de les companyies d’EL CICLÓ – Laia Alsina Ferrer, Èric Balbàs, Salvador S. Sánchez, Laura Mihon i Anna Maria Ricart amb l’assessorament de Júlio Álvarez i Albert Tola- i els creadors i creadores del col·lectiu teatral La Maldita Vanidad de Colòmbia. La trobada tindrà lloc a Bogotà entre els dies 23 i 31 de març, aprofitant el marc del Festival Iberoamerciano de Teatro de Bogotá, i té com a objectiu principal l’intercanvi de creació i experimentació entre els dos continents establint, d’aquesta manera, una relació d’integració en el circuit internacional del projecte EL CICLÓ.

El seguiment d’aquest projecte i experiència artística es recopilarà en forma de relat a partir de les vivències dels creadors i creadores a Colòmbia. Aquest diari de viatge es publicarà a la pàgina web del Teatre Tantarantana i a les seves xarxes socials.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

You have Successfully Subscribed!