NOTÍCIES

S’ESTRENA A BOGOTÀ ‘LA NOCHE SIN TIEMPO’ DEL PROGRAMA ‘DNI CONNEXIONS INTERNACIONALS’

TEATRE TANTARANTANA

LA NOCHE SIN TIEMPO són fragments de la història de Polete, un jove que es va endinsant en la quotidianitat del barri, en les seves profunditats. Una vida delirant d’excesos i la sensació constant de no pertànyer enlloc. Un recorregut pel barri i pels racons que ningú coneix però que tots sabem que existeixen. En tombar la cantonada. Per tot arreu.

 

DNI CONNEXIONS INTERNACIONALS
LA NOCHE SIN TIEMPO,
PRIMERA ESTRENA D’EL CICLÓ INTERNACIONAL
Del 6 al 9 de desembre, dins la programació de La Maldita Vanidad Teatro de Bogotà

Aquest divendres 6 de desembre s’estrena, dins la programació de La Maldita Vanidad Teatro de Bogotà, l’espectacle LA NOCHE SIN TIEMPO, una peça de teatre itinerant que proposa un recorregut pels carrers de Palermo seguint les passes d’un jove immigrant que se submergeix en els racons d’aquest barri intercultural i bohemi.

L’espectacle, que es podrà veure fins el 9 de desembre, és el fruit de l’intercanvi de co-creació Barcelona-Bogotà dins el projecte internacional del Teatre Tantarantana EL CICLÓ INTERNACIONAL.

Aquest pont d’intercanvi creatiu entre Tantarantana i Fundación Maldita Vanidad es va iniciar amb el projecte DNI+d de la companyia Teatre dels Argonautes liderada del Kleber Luiz Bosque i ha estat possible gràcies al recolzament de l’Institut Ramón Llull i l’Inaem. Consisteix en el treball conjunt entre cinc dramaturgues catalanes (Salvador S. Sánchez, Denise Duncan, Eric Balbàs Laia Alsina i Laura Mihon) i cinc dramaturgues colombianes (Tánia Cárdenas, Saeed Pezeshki, Johan Velandia, César Álvarez i Jefferson Palacios) al voltant del tema “Espiritualitat i Violència“. Les deu autores, sota la coordinació del dramaturg Albert Tola, van desenvolupar, al llarg de dues residències artístiques a la ciutat de Bogotà, els diferents textos que composen l’espectacle, escrits a quatre mans per una autora catalana i una de colombiana

Acabats els textos va començar el període d’assajos capitanejats per Jorge Hugo Marín (Medellín) i Pau Masaló Llorá (Girona), que van ubicar cadascuna de les escenes en racons suggerents de l’inquiet i cultural barri de Palermo. Aquesta successió d’espai i escenes acaba configurant l’espectacle, intens i trepidant, que s’estrena aquest divendres.

L’estrena de LA NOCHE SIN TIEMPO és el primer fruit del projecte EL CICLÓ INTERNACIONAL, dins el bloc de projectes internacionals del Teatre Tantarantana, que inclou també el projecte comunitari internacional PIECE EUROPE i el Projecte internacional d’intercanvi de dramatúrgies DNI.

+info d’EL CICLÓ INTERNACIONAL | +info de LA NOCHE SIN TIEMPO

FITXA ARTÍSTICA

 

PRODUCCIÓ

TEATRE TANTARANTANA
LA MALDITA VANIDAD

AUTORIA

SALVADOR S. SÁNCHEZ
TÁNIA CÁRDENAS
DENISE DUNCAN
SAEED PEZESHKI
ERIC BALBÀS
JOHAN VELANDIA
LAIA ALSINA
CÉSAR ÁLVAREZ
LAURA MIHON
JEFFERSON PALACIOS

DIRECCIÓ

JORGE HUGO MARÍN
PAU MASALÓ LLORÁ

INTÈRPRETS:

TÁNIA CÁRDENAS
ANGELICA PRIETO
DANIEL DIAZA
SAEED PEZESHKI
JUAN PABLO ACOSTA
FELIPE VALENZUELA
JOEL BAEZ
JEFERSON PALACIOS

COORDINACIÓ DRAMATÚRGIA

ALBERT TOLA

DIRECCIÓ D’ART

NICOLÁS WILLIAMSON

JEFE TÉCNICO

GABRIEL GÓMEZ

Amb el suport de

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

Enhorabona! Ja formes part del Tantarantana. A partir d'ara rebràs els nostres butlletins.